Ajo

Avoimet tiet: Miksi mennä avoimelle tielle?

Kilpailijaksi tuleminen vaatii omistautumista, sitoutumista ja kovaa työtä, vielä enemmän perheeltä miehelle, jolla on lapsia odottamassa häntä kotona. Niille, jotka valitsivat avoimen tien urapolun, se ei ole koskaan ollut helppo matka, mutta se on aina kannattavaa. Lue lisää tässä artikkelissa, miksi mies menee avoimelle tielle. 

Avoin tie on, jos erilaisia moottoripyörän harrastajat kilpailevat käyttämällä moottoripyörien valtava alalla. Kuten kaikki rodut, moottoripyöräilijä, joka lopettaa ensin voittaa. Mestariksi tuleminen on vaikeaa, varsinkin kymmenien kokeneiden ja ammattitaitoisten kilpailijoiden kanssa, jotka pyrkivät kärkipaikan. Huolimatta siitä, että Nolan uhrasi aikansa perheelleen, hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin seurata unelmiaan tullakseen onnellisiksi.

Avoimet tiet: Syy, miksi isä lähti avoimelle tielle

Vastuullisena isänä on vaikea jättää perhettäsi viikoksi murehtimatta heistä. Mutta tämä omistautunut mies on sinnikkäästi läpi kaiken vain tehdä hänen unelmansa toteutuvat.

Nolan mainitsi, että koko uransa ajan häntä pommitettiin aina kysymyksillä, kuten: “Onko oikein jättää perheesi viikoksi?”, “Mitä tapahtuisi, jos saavuttaisit 50-luvullasi, tekisitkö sen silti?”, “Mitä jos loukkaat eikä voi enää kilpailla, auttaako jokin tästä elämässäsi?”, ja paljon muuta. 

Hän kertoi myös, että jopa hänen ystävänsä olivat suhtautuneet epäilevästi päätökseensä, koska heille moottoripyöräily ei ollut käytännön ura, ja sen olisi pitänyt pysyä harrastuksena. Huolimatta kaikesta masennuksen hän kohtasi, hän ei koskaan löystynyt pois ja pitää tavoitteena iso hänen unelmansa. 

Hän totesi, että hän oli melkein loukkaantunut, kun hän astui jalkansa tiellä ennen moottoripyörä oli mahdollisuus hidastaa. Tämän kanssa hän tunsi välittömästi kipua ja joutui lähtemään kilpailusta. Hän mainitsi myös, että oli paljon kertoja, jolloin hänen olisi pitänyt voittaa mestarina, “Mutta ehkä onni ei ole minun puolellani, joten yritän uudelleen”, hän toteaa joka kerta. 

Vuosien pelaamisen jälkeen hän koki kivuliaimman vamman polvillaan, mikä vaati häntä lopettamaan moottoripyöräilyn pari kuukautta. Hän mainitsi, että lääkäri neuvoi häntä lopettamaan menossa avoimelle tielle jonkin aikaa välttää lisävammoja, ellei hän halua pysyvästi vammaisten.

Tällä hetkellä Nolan osallistuu edelleen avoimilla teillä, mutta hän ei ole aktiivinen, koska hän oli ennen johtuu hänen polvivamma. Se ei ole vielä täysin parantunut tähän asti, mutta hän tekee parhaansa jatkaakseen unelmiensa täyttämistä, koska hän oli nuori.

Jopa hänen lapsensa, jotka ovat nyt vanhempia, kiinnostui moottoripyöristä isänsä vuoksi, ja tällä hetkellä hänen vanhempi poikansa on alkanut osallistua pieniin kilpailuihin naapurustossaan saadakseen kokemusta ja tullakseen isänsä kaltaisiksi tulevaisuudessa.

[ Pääsivulle ]