Avoimet tiet: Mitä pakkasin avoimelle tiematkalleni

Avoimet tiet: Mitä pakkasin avoimelle tiematkalleni

Moottoripyörä voi vain pitää muutamia asioita verrattuna autoon.Minun piti maksimoida kaikki tila, johon voisin laittaa tavaraa, koska en voi tulla kotiin vähään aikaan.Lisäksi, jos minun piti ostaa tavaraa tiellä, minun täytyy korvata asioita olen jo laittaa minun runko, jotta ne voidaan asianmukaisesti varastoida.Minulla oli rajallinen säilytystila, joten minun piti hyödyntää mitä sain.

Sen lisäksi kysymys varastointi, on myös paljon välttämättömiä kohteita minun piti valmistautua ennen matkani aloittamista.Olen luetellut ne kaikki täällä, joten jos koskaan aiot seurata minun vaiheet ja mennä avoimelle road trip, tiedät mitä tarvitset.

Laukut

Jouduin valmistelemaan erilaisia laukkuja moottoripyörille, kuten satulalaukut, takapussit ja säiliöpussit.Kun olet varmistanut, että ne sopivat minun pyörä, olen luetellut alas asioita minun täytyy laittaa sisälle.Ruoan osalta valitsin ne, joilla on kertakäyttöinen pakkaus, jonka voin heittää pois käytön jälkeen.

Turvallisuustoimenpiteet

En voi lähteä matkalle ilman luotettavaa työkalupakkiani kanssani.Varmistin, että se on täydellinen kaikki tarvittavat työkalut ja laitteet, kuten minun ilmapumput, taskulamppu, kaapeli siteet ja avaimet.Jouduin laittaa tämän helposti saatavilla paikalla, joten minun ei tarvitse ottaa kaiken pois käyttää sitä.

Ensiapupakkaus on välttämätön kaikenlaisissa matkoissa, joten varmistin, että minulla on yksi kanssani.En koskaan poista yksi jo minun pyörä muutenkin joten olen aina valmis.Rengaspistokkeen tuominen co2-rengastäyttöjärjestelmällä on myös toinen varotoimi, joka pelastaa minut onnettomuuksilta.

Vaatteet

Toin vain muutamia vaatteita, jotta ne eivät vie liikaa tilaa.Olen priorisoinut suojavarusteet enemmän, kuten lämmitetty ratsastus puvut, paksu takit ja suojalasit.Varmin myös, että minulla oli ylimääräisiä käsineitä kulumisen varalta.

Ennen ratsastusta ulos, olen tarkistanut sääennuste, mutta ei väliä tulos, olen aina tuoda vedenpitävä päällysvaatteet.Ei ole huonompaa aikaa sairastua kuin tien päällä.Puhdistan ratsastussaappaat ja pakkaan vielä paria paksua villasukkia suojellakseni jalkojani verisiltä rakkuloilta.

Välttämättömyydet

Jokainen kohta olen luetellut edellä on tarpeen matkustaa, mutta nämä olennaiset auttavat minua selviytymään onnettomuuden sattuessa.Ennen mitään muuta, minun piti valmistella minun asiakirjat, kuten id, lisenssi, vakuutus, ja tienvarsien apua tietoja vain hätätilanteissa.On parempi olla valmistautunut kuin olla pahoillaan.

Pidän vyölaukkua aina ja laitoin olennaiset tähän.Varmin myös, että siellä oli välipaloja ja vettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *