Avoimet tiet: Aloittelijan opas moottoripyörän

Avoimet tiet: Aloittelijan opas moottoripyörän

Hyppäämällä polkupyörääsi ensimmäistä kertaa voit saada sinut tuntemaan, että voit tarttua maailmaan ja selata läpi avoimilla teillä. On olemassa erilainen vapaus, kun omistat oman pyörän. 

Mutta aloittelijana innostavien seikkailujen tulisi tapahtua vasta sen jälkeen, kun olet varma turvallisuudestasi. Tässä on joitain perustietoja, jotka sinun on tiedettävä turvallisen avoimen tien seikkailun opastamiseksi moottoripyörän ensimmäisenä omistajana!

Varusta pyöräilijä!

Ensimmäinen asia, joka sinun on valmistauduttava aloittelijana, on vaihde. Tämä suojaa sinua tien varrella tapahtuvilta onnettomuuksilta, koska moottoripyöräilijöillä on suuri riski moottoriteillä. Katso tämä tarkistuslista parhaista vaihteista, jotka sinun on valmisteltava ennen kuin lähdet avoimen tien seikkailuun: 

  • Kypärä

Älä koskaan myy itsellesi hyvää kypärää. Tämä vaihde suojaa kehosi haavoittuvinta osaa. Älä pelkää käyttää muutama taalaa hyvästä kypärästä. Kypärät tulisi myös vaihtaa tai pitää yllä viiden vuoden välein. Kypärän verhoilu voi kulua näinä vuosina, eikä se tekisi hyvää, jos se menettäisi laadunsa. 

  • Ratsastuskäsineet

Aina kun satut onnettomuuteen, kätesi ovat aina ensimmäinen asia, jota siirrät vaistomaisesti lopettaaksesi onnettomuuden vaikutukset. Oikeiden käsineiden käyttäminen auttaa välttämään käden ihon raastamista betonille onnettomuuksien aikana. Lisäksi se antaa sinulle paremman otteen moottoripyörän kahvoista ja hallintalaitteista. 

  • Takki

Takilla on paljon tarkoituksia moottoripyörässä. Ensinnäkin se saa sinut näyttämään viileältä. Estetiikkaa lukuun ottamatta kestävä takki suojaa kehosi yläosaa tarjoamalla tyynyn onnettomuuksien aikana. 

Se ei ehkä ole paljon, mutta ainakin voit välttää ihosi raastamisen betoniin, kun onnettomuus tapahtuu. Lisäksi se suojaa sinua viileältä tuulelta aina, kun risteilet tien läpi. 

  • Kestävät housut ja saappaat Myös

alaraajat ansaitsevat hieman suojaa. Aivan kuten ylävartalo, et halua vaarantaa kuolemaan johtavia tai pysyviä vammoja alaraajoissasi onnettomuuden aikana. Tämän välttämiseksi sinun on investoitava hyviin housuihin ja kestäviin saappaisiin, jotka suojaavat ala-alueen haavoittuvinta osaa. 

Aloittelijaystävälliset ratsastukset

Saamme sen. Olet sen nopean jahdin jälkeen, joka pumppaa adrenaliinia suoneihisi ja kuljettaa hiuksesi ilmaan, kun risteilet tien läpi. Mutta kaikki ratsastukset eivät ole turvallisia aloittelijoille. Ajamisen valinnassa on otettava huomioon muutama huomio, joka sisältää iän, pituuden, painon ja kokemuksen. 

Suuret moottoripyörät ovat todellakin todella hienoja. Mutta se on vähän vähemmän siistiä, jos et pysty tasapainottamaan sitä oikein jalkojesi välillä. Kysy ammattilaisten apua löytääksesi sinulle sopivan pyörän. He kertovat sinulle minkä kokoinen pyörä sopii sinulle parhaiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *