Viisi yllättävää terveyshyötyä moottoripyörällä ajamisesta

Viisi yllättävää terveyshyötyä moottoripyörällä ajamisesta

Jotkut saattavat sanoa, että moottoripyörällä ajaminen on sama kuin auton ajaminen. Mutta moottoripyörän tai yleisesti kutsutun pyörän ajaminen vaatii enemmän keskittymistä ja keskittymistä. 

Kun olet autossa, voit käyttää puhelintasi, viipyä radiossasi, syödä tai puhua. Pyörässä keskityt koko keskittymisesi tasapainoon ja tien koordinointiin. 

Moottoripyörän ajamisesta on monia todistettuja terveyshyötyjä. Tässä on 5 terveyshyötyä moottoripyörällä ajamisesta:

  1. polttaa kaloreita

tunnin kuluessa moottoripyörällä ajamisesta voit polttaa 200-300 kaloria. Se riippuu maastosta, mitä karu maasto on, sitä enemmän kaloreita poltetaan. Tämä johtuu tasapainosta ja hallinnasta, joka sinun on otettava.

Jotkut moottoripyörät voivat painaa muutama sata kiloa, joten sinun on käytettävä kehoasi tasapainottamaan ja ohjaamaan pyörää. Tämä auttaa sinua polttamaan enemmän kaloreita ja varastoimaan vähemmän rasvaa.

  1. Estää polviongelman

Ratsastus on kuin fysioterapia, koska se käyttää polviasi ja reitiäsi. Ratsastajat kohtaavat vähemmän polvi-ongelmia, koska ratsastus auttaa vahvistamaan reiden lihaksia. Tämä auttaa pitämään polven osat paikallaan.

  1. Vahvemmat

Reiden lihasten lisäksi rydinlihaksetiding auttaa myös vahvistamaan ydinlihaksiasi. Ponnistelusi tasapainon ylläpitämiseksi ajon aikana vahvistaa vatsan ja selän lihaksia. Pitämällä yksinkertaisesti oikeaa ryhtiä polkupyörällä parannat lihasten sävyä ja työskentelet vakavuutesi ja voimasi puolesta.

  1. Parantaa aivotoimintaa

Ajaminen parantaa aivojen suorituskykyä jatkuvan henkisen stimulaation ansiosta tien päällä. Moottoripyörällä ratsastavilla on parempi kognitiivinen toiminto kuin niillä, jotka eivät aja. Tämä johtuu siitä, että ajon aikana tarvittava keskittyminen stimuloi ja pitää aivosi toiminnassa.

  1. Parantaa mielenterveyttä

Ratsastajien tiedetään olevan korkeammalla onnellisuudella ja tyytyväisyydellä. Ajaessasi luonnonkauniilla teillä mielialasi kohoaa ja stressi vähenee. Saat adrenaliiniaallon joka kerta kun pyöräilet. Tämän lisäksi auringonvalo antaa sinulle enemmän D-vitamiinia, mikä auttaa sinua näyttämään onnellisemmalta ja terveellisemmältä.

Haluatko nähdä jotain mielenkiintoista?

Open Roads antaa sinulle kuvan siitä, miten moottoripyörät ovat vaikuttaneet Mr Nolan -nimisen moottoripyöräilijän elämään.

Inspiroi hänen tälle verkkosivustolle lähettämät vinkit ja neuvot. Näet myös yleiskatsauksen hänen moottoripyöräkokoelmastaan ​​19-vuotiaasta lähtien sekä yhteenvedon siitä, miten hän on saanut sen. 

Jotkut hänen omistamistaan ​​polkupyöristä ovat BMW K100, Yamaha SR500 ja Honda XR250R. Nämä eivät ole vain tavallisia moottoripyöriä. Hän omistaa myös yli 20 moottoripyörää. Jos olet kiinnostunut siitä, tutustu verkkosivustoomme saadaksesi lisätietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *