Avoimet tiet: Top 5 parasta kypärää

Kun moottoripyörälläsi ajetaan tietä suurilla nopeuksilla, turvallisuuden tulisi olla ykkösprioriteettisi. Tässä on joitain parhaita kypäröitä, jotka tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden ja suojan matkoillesi:

LS2 Valian Modular Motorcycle Kypärä

Tässä kypärässä on paksu vaahtomuovivuori ja pehmuste, joka tarjoaa optimaalisen pään suojan kolarissa. Paksu pehmuste on muovattu kypärän muotoon niin, että se ei putoa helposti kovan liikkeen aikana. 

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka erottavat tämän kypärän muista, on sen ilmanvaihtojärjestelmä, joka voidaan säätää mukautumaan muuttuviin sääolosuhteisiin. Esimerkiksi poskipehmusteissa on huippuluokan tekniikka, joka estäämuodostumisen kuumien pisteiden kypärän sisällä.

Bilt Techno 2.0 Evolution Sena -moduulikypärä

Päivitä pyöräilykokemus tällä ainutlaatuisella kypärällä, jonka avulla voit kuunnella musiikkia tai vastata puheluun Bluetooth-tekniikan avulla. Sen akun kesto on 8 tuntia aktiivisessa käytössä ja jopa 7 päivän valmiusaika. 

Lisäksi tämä kypärä on varustettu Universal Intercom -järjestelmällä, jonka avulla voit muodostaa yhteyden muihin samaa tekniikkaa käyttäviin ratsastajiin. Jos olet teknisesti taitava biker ja etsit mukavuutta ja ylellisyyttä yhdessä paketissa, tämä kypärä on täydellinen sinulle.

HJC CL-Max 2 -moottorikypärä

Tässä kypärässä on edistyksellinen kanavoitava ilmanvaihtojärjestelmä, joka sallii ilman virtauksen edestä taakse siten, että kosteus ja lämpö vapautuvat kypärän sisältä. Siinä on myös tietokoneavusteinen ergonominen muotoilu, joka antaa kypärälle tarkan istuvuuden niin, että se pysyy mukavana päähäsi voimakkaista liikkeistä huolimatta. 

Shoei Metallic Neotec Road Race Street -kypärä

Tämän on suunnitellut ja valmistanut yksi parhaista japanilaisista kypäriin erikoistuneista yrityksistä. Siinä on useita vaikuttavia ominaisuuksia, kuten tuulen melunvaimennus, joka vähentää huomattavasti häiritseviä ääniä moottoritiellä ajettaessa. 

Siinä on myös sisäinen aurinkosuoja, joka suojaisi silmiäsi mahdollisilta häikäisiltä päivänvalon aikana. Näiden upeiden ominaisuuksien lisäksi kypärässä on irrotettava ja pestävä vuori, jotta voit päästä eroon ei-toivotuista hajuista ja pitää sen tuoksuvana tuoreena ja puhtaana. 

Klim TK1200 Illumino Hi-Viz -kypärä

Koska tämän kypärän valmistaa Klim, yksi moottoripyörävaihteiden edelläkävijöistä, voit olettaa, että tässä mallissa on useita edistyneitä tekniikoita, jotka tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta pyöräilijälle. 

Kypärän pääominaisuus on, että se on kevyt huolimatta sen tarjoamista ylellisistä ja ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tämän lisäksi tässä kypärässä on myös Transitions Adaptive Shields, jonka avulla visiiri sopeutuu muuttuviin sääolosuhteisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *