Avoimet tiet: Suosituimmat 5 moottoripyörävaihteistoa

Moottoripyöräilijät rakastavat jännitystä ja jännitystä päästä pyöräilemään ja lähteä pyörimään. Vaikka tämä on kätevä ja hauska tapa kiertää, on silti tärkeää valmistautua kaikkiin tilanteisiin. Siksi olemme avoimilla teillä pyrkineet tuomaan asiakkaillemme muuta kuin maan parasta vaihdetta. 

Blogin turvallisuusvinkkien lukemisen lisäksi voit myös ostaa varusteita verkkokaupastamme. Jotkut näistä ovat välttämättömiä turvallisuuden kannalta ja pitävät sinut poissa onnettomuuksista. Ne eivät kuitenkaan kourista tyyliäsi ja saa sinut näyttämään iso. 

Loppujen lopuksi jotkut ihmiset sanovat, ettei ole mitään houkuttelevampaa kuin käyttää oikeaa turvavarustetta. Ennen kuin lähdet matkalle, tutustu joihinkin tarvittaviin moottoripyörävarusteisiin: 

Kypärä
Useimmissa paikoissa ympäri maailmaa moottoripyörällä ajaminen ilman kypärää on laitonta. Jotkut ihmiset ajattelevat, että se krampaa heidän tyylinsä ja saa heidät näyttämään typeriltä, ​​mutta se karkea kypärä, jota vihaat niin paljon, voisi pelastaa henkesi.

On niin monia tilanteita, joissa ihmiset joutuvat onnettomuuksiin, ja ainoa syy elossa on heidän luotettavien kypäriensä vuoksi. Joten hanki hyvä ja käytä sitä aina ratsastettaessa. 

Visiirit
Joissakin kypärissä on jo sisäänrakennetut visiirit, mutta jos niitä ei ole, muista ostaa pari. Nämä suojaavat silmiäsi onnettomuuksilta tai muilta yllätyksiltä, ​​joita saatat kohdata tiellä ollessasi. Sinun olisi yllättynyt siitä, kuinka monta vikaa tai likaa voisi lentää kasvoillesi. 

Käsineet, takki ja saappaat
Nämä ovat sellaisia ​​varusteita, jotka paitsi pitävät sinut turvassa, mutta voivat myös näyttää hyvältä. Hanki hyvä pari käsineitä, jotta kätesi eivät hikoile. Tämä auttaa myös saamaan hyvän otteen kahvoista ja ohjaamaan vaihdetta ilman vaivaa. Sama pätee hyvään takkiin, joka voi suojata kylmältä tai kuumuudelta. 

Toisaalta, älä aliarvioi hyvää paria ratsastussaappaita. On uskomattoman typerää ajaa moottoripyörällä sandaaleja tai varvastossuja käyttäessäsi, koska nämä voivat lentää tai tarttua johonkin. 

Puhumattakaan siitä, että ne eivät tarjoa paljon suojaa jaloillesi. Sen sijaan sijoita hyvään pariin ratsastuskenkiä pitämään sinut turvassa ja tyylikkäänä samalla. Kaatumissuojavarusteettarvikkeet
Kun kaikkion asennettu, voit mennä ylitse ja eteenpäin lisätäksesi turvatoimenpiteitä myös pyöräsi. Voit pyytää jonkun asentamaan pyöräsi törmäyssuojavarusteet onnettomuuksien välttämiseksi tai minimoimiseksi. Jotkut näistä sisältävät luistilevyt ja kolaritangot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *